Sabtu, 01 Juli 2017

kepantai Padma Sörf


Bu plaj Kuta bulunan, Bali. yarışı hiç bu plajda yapılan. 2012 yılında yarış Rip Curl GromSearch Güneydoğu Asya'nın zamanda kapsayan birçok katılımcı sadece Bali yalnız ama Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Belçika ve İngiltere'den içeriyordu.

Bu plajda genellikle uluslararası düzeyde Örnekleri Rip Curl GromSearch Güneydoğu Asya, 2012 yılında hakimleri içeren birçok Internasional.Mereka Ayrıca plaj olay GromSearch.Dan da büyük bir coşkuyla izledi katılımcılar için en iyi nokta olduğunu söyledi olmasıydı yarışmalar tutun.

Ve Kristen Fletcher (ABD) Padma Plajı'nda eğlendirmek efsanevi sörfçü anında kazanmak için hile verir.

Bu plaj izlemek istedim ama sağlanır kaputun içinden izleyebilirsiniz panasan ısıtmak için istemediğiniz bir sörf tahtası Rip Curl Testi-Center Drive.Bagi Kalain sahip eşsiz bir tarafı da var.

Geçen yıldan bu yana, Bali sörfçü handal.Kejuaraan düzenlenen Rip Curl GromSearch Coca Cola Endonezya Sörf Şampiyonası'nın bir şampiyonluk üretti. Ve bu yarışı katılan herkese ISC Küçükler Bölümü Şampiyonası gelen puan kazanacaksınız.

Eğer memnun değilseniz, web sitesi görüntüleyebilirsiniz G-land

kaynak:http://mdmila11.blogspot.co.id/2017/07/berselancar-kepantai-padma.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Manfaat dari Olahraga Surfing

Surfing merupakan olahraga yang dilakukan di atas ombak yang tinggi.Olahraga ini menggunakan papan selancar sebagai alatnya nantinya papan ...